Over mij

Even voorstellen:

Mijn naam is Marjan Kruk-Roest geboren 1964 te Naaldwijk. Ik ben moeder van een prachtige zoon, Jordi en dochter Mirre en vrouw van Jeroen  Kruk en woon sinds 2005 in het mooie Zeeuwse land.

max en eagle_0
Ik ben een open persoonlijkheid met empathie en respect. Op mijn best ben ik in de natuur, verbonden met alles wat er is. Ik wil graag een klein stukje uit mijn leven delen waarin mijn passie voor roofvogels zich opende;
Er is een periode in mijn leven geweest dat ik er behoorlijk “doorheen’ zat. Ik was mezelf kwijt en elke keer dacht ik “iets” gevonden te hebben maar steeds liep het spoor dood. Ik wilde vluchten maar waar naartoe? Tijdens een vakantie in Frankrijk was het enige wat mij boeide en rustig maakte, wandelingen in de natuur, daar voelde ik me fijn. Na 2 weken vol met gesprekken met mijn man en een bezoek van een uil, zag ik gelukkig weer wat lichtpuntjes. Op de laatste dag van de vakantie gebeurde er iets bijzonders; Ik stond de handdoeken aan de waslijn te hangen en hoorde een roep…… Het leek alsof ik geroepen werd vanuit de hoogte en na nog een aantal herhalingen besloot ik toch eens te kijken waar het vandaan kwam. Heel hoog aan de hemel vloog een vogel, mijn vogel…die me vertelde dat ik verder kon. Hij gaf me een onbeschrijfelijk gevoel. Een gevoel van verdriet, vreugde, mysterie, en vertrouwen. Ik kreeg kippevel over mijn hele lichaam. Ik wist dat ik vanaf toen voorwaarts kon. Mijn liefde en dankbaarheid is groot voor deze grote roofvogels. Door deze ervaring is mijn leven veranderd en is mijn spirituele pad verstrekt en ben geinspireerd geraakt voor mijn kunst. Ook is op deze wijze mijn interesse in de Native Americans ontstaan.

Ik heb leren schilderen door veel zelf te ontdekken maar daarnaast heb ik een aantal jaren les ontvangen in technieken bij een kunstenaar Philip Veurink. Tijdens mijn verdere ontwikkeling heb ik diverse cursussen gevolgd om  als mens in mijn creativiteit “rijker” te worden.

Ik volg ook een opleiding als 3de jaars student bij” de Kleine Tiki” te Breda.Kunstzinnig Dynamisch Coachen.Dit is een methodiek om creatief en kunstzinnig te werken aan persoonlijke en professionele ontwikkeling.

  • Edelsmeden en sieradenmaken
  • Stofferen (van meubelen) op een ambachtelijke wijze
  • Verbindend communiceren met Pragyan Grimm
  • Chakra psychologie en familie opstellingen
  • Dru-Yoga bij Marjan Wiersum
  • Yoga en kunst
  • zweethutten/vuurceremonie/klankconcerten
  • Ontwerpen productie van achtergronddecor en rekwisieten voor voorstellingen voor Dance Center Dazzle

Mijn werkzame leven bestaat uit een jaren lange ervaring in de detailhandel als filiaalmanager en recent heb ik een korte tijd gewerkt bij de thuiszorg en als vrijwilliger bij Humanitas. De laatste werkgever was een uitvaartonderneming waar ik overledenen mocht helpen verzorgen en naar hun laatste plekje brengen.Momenteel ben ik weer aan de slag als gastvrouw bij Jobse(uitvaart).

Marjan Kruk-Roest
Oude Vlissingseweg 56
4336 AE Middelburg
0118-615652
06-12835264
email:marjan.krukroest@gmail.com
www.remember-me.nu

GD Star Rating
loading...
Over mij, 4.5 out of 5 based on 2 ratings