Over mij

Even voorstellen:

Mijn naam is Marjan Kruk-Roest geboren 1964 te Naaldwijk. Ik ben moeder van een prachtige zoon, Jordi en dochter Mirre en vrouw van Jeroen  Kruk en woon sinds 2005 in het mooie Zeeuwse land.

max en eagle_0
 
 
Ik ben een open persoonlijkheid met empathie en respect. Op mijn best ben ik in de natuur, verbonden met alles wat er is. 

Ik heb leren schilderen door veel zelf te ontdekken maar daarnaast heb ik een aantal jaren les ontvangen in technieken bij een kunstenaar Philip Veurink. Tijdens mijn verdere ontwikkeling heb ik diverse cursussen gevolgd om  als mens in mijn creativiteit “rijker” te worden.

Ik volg ook een opleiding als 3de jaars student bij” de Kleine Tiki” te Breda.Kunstzinnig Dynamisch Coachen.Dit is een methodiek om creatief en kunstzinnig te werken aan persoonlijke en professionele ontwikkeling.

  • Edelsmeden en sieraden maken
  • Stofferen (van meubelen) op een ambachtelijke wijze
  • Verbindend communiceren met Pragyan Grimm
  • Chakra psychologie en familie opstellingen
  • Dru-Yoga bij Marjan Wiersum
  • Yoga en kunst
  • zweethutten/vuurceremonie/klankconcerten
  • Ontwerpen productie van achtergronddecor en rekwisieten voor voorstellingen voor Dance Center Dazzle

Mijn werkzame leven bestaat uit een jaren lange ervaring in de detailhandel als filiaalmanager en recent heb ik een korte tijd gewerkt bij de thuiszorg en als vrijwilliger bij Humanitas. Momenteel ben ik  aan de slag als verzorgster van overledenen bij Jobse(uitvaart). Ik ben ook begeleider dagbesteding.

Marjan Kruk-Roest
Oude Vlissingseweg 56
4336 AE Middelburg
0118-615652
06-12835264
email:marjan.krukroest@gmail.com
www.remember-me.nu

GD Star Rating
loading...
Over mij, 4.5 out of 5 based on 2 ratings