Wat te doen met as na crematie?

Wat te doen met as na crematie?

Wat te doen met as overledene ? Geregeld hoor ik nabestaande met deze vraag:

Een Urn in huis is niet meer wat u wilt ! en u bent zich misschien niet helemaal bewust van de vele mogelijk heden om op een mooie manier de as te “verwerken”. 

[wzslider autoplay=”true” height=”250″ info=”false” lightbox=”true”]

Ik heb veel plezier en vind veel uitdaging in mijn werk en zie mezelf als een soort kameleon. Ik kom bij de u als nabestaande thuis om de kunst zo dicht mogelijk te laten aansluiten bij uw wensen zodat de “creatie” mag opgaan in uw huiselijke omgeving. Mijn werk is authentiek en van goede kwaliteit. Een uniek stukje werk waarmee erop een geheel andere wijze gekeken mag worden naar de “dood”.

GD Star Rating
loading...
Wat te doen met as na crematie?, 4.0 out of 5 based on 1 rating